Odgovori se možda kriju u njenim poslednjim snimcima, uživala je sama sa decom: Putovala je i bila srećna, a Brajana nigde pored njih (VIDEO)

|

Ana Volš, koja je nestala u novogodišnjoj noći, pre svog nestanka bila je dosta aktivna na društvenim mrežama, što pokazuju i njeni poslednji snimci. Ona je sa svojim pratiocima delila neke trenutke svog života, gde je uživala sa prijateljima, igrala se sa svojom decom, takođe i pokazivala gde ide u provod, s kim se sve druži, kao i sa kim i kako je provodila svoje slobodno vreme.

Ona je bila u poseti rodnom Beogradu 29. novembra prošle godine, te je stalno objavljivala i pokazivala da se dobro provodila, sa majkom, sestrom, a tu su i snimci srpske domaće kuhinje.

U njenim objavama veoma malo ima njenog supruga Brajana. Uspomena na dan venčanja, slike sa utakmice kao i proslava njenog rođendana sa, tada dvoje dece, iz 2020. godine, jedine su objave na kojima se može videti njen suprug.

Podsetimo, nestanak majke troje dece, prjavili su istovremeno i njen muž i poslodavac u sredu, i to čak tri dana nakon što je poslednji put bila viđena.

Članovi njene porodice videli su je zadnji put oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da krene na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je trebala da leti za Vašington.

Međutim, ona nije ni stigla do aerodroma, dok ne postoji ni potvrda da je uopšte ušla u vozilo kojim je trebalo da putuje do aerodroma.

Ana Volš uopšte nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

Brajan Volš, njen suprug izveden je pred tužioca izjasnivši se da nije kriv i da nema nikakve veze sa nestankom supruge. Međutim, on se sumnjiči da je ometao istragu, te je i dalje u pritvoru, a određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Video snimke koje je objavljivala pogledajte OVDE.

Izvor: blic.rs