Od starog Saše ostala je samo bleda senka: Vidno mršaviji, bez prepoznatljivog osmeha na licu – Svi mu sugerišu da se prerano vratio poslu

|

Kreativni direktor u “Zvezdama Granda” Saša Popović nedavno je imao hitnu operaciju žučne kese, a kako je i sam potvrdio prošlo u najboljem redu.

“Što se toga tiče, sada je sve u redu. Išao sam na te preglede preventivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali”, rekao je Saša Popović, koji je ubrzo nakon toga nastavio sa poslom.

“Čim ja mogu da radim, sve je kako treba”, kratko je poručio Sale.

Međutim, ono što se može primetiti je to da je Saša Popović nakon operacije vidno mršaviji, a i nema onog njegovog prepoznatljivog osmeha, pa se mnogi pitaju da li je Sale poranio sa povratkom na posao. Poznato je da Popović ne može bez rada, jer iako se penzionisao on i dalje radi punom parom pa i ne čudi što su Zvezde Granda već godinama jedna od najgledanijih emisija.

“Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali “Grand”, imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu”, ispričao je Saša ranije.

Izvor: svet-scandal.rs