Ocu nastradale Mare iz Ribnikara pozlilo na suđenju – Zora Dobričanin šokirana ponašanjem Kecmanovića: “Jako je teško slušati uzdahe roditelja”

|

U Višem sudu u Beogradu danas je održano još jedno ročište u postupku protiv roditelja dečka-ubice iz Ribnikara. Roditelji žrtava masakra izašli su iz sudnice sa suzama u očima i bez reči napustili sud, majka dečaka je bez bilo kakvih emocija i uzdržana izašla u pratnji svojih advokata.

Na suđenju koje se danas održava u Palati pravde, ocu ubijene Mare u “Ribnikaru”, Branku Anđelkoviću je pozlilo. Otac ubijene devojčice nije mogao da izdrži suđenje, izašao je iz sudnice i otišao da se umije kako bi došao sebi od šoka.

Punomoćnik oštećenih porodica Ognjen Božović u svojoj izjavi za medije rekao je da će oštećenom ocu na narednom ročištu postavljati pitanja i punomoćnici oštećenih.

“Voleo bih da možete da budete u sudnici, mnogo je mučna atmosfera dok traje iznošenje odbrane i ispitivanje okrivljenog”, otkriva Božović i dodaje:

“Stav tog čoveka je isti od 3. maja, tako da je i sada nepromenjen, on ne prihvata odgovornost i tako se i odnosi”.

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović koja zastupa više oštećenih porodica otkrila je da je atmosfera u sudnici jako mučna.

“Mi smo zadovoljni kako postupak teče, u skladu sa zakonom i istina će se dokazati. Jedan emotivni detalj koji mogu da kažem je da je jako teško sedeti u sudnici i slušati uzdahe roditelja dok su vam slike ubijene dece pred očima”, rekla je Dobričanin.

Izvor: republika.rs