Novak na kameri posle finala Sinsinatija napisao samo tri reči: Evo ko je Đuško kome je posvetio poruku

|

Srpski teniser Novak Đoković slavio je u Sinsinatiju pošto je pobedio Karlosa Alkaraza za skoro četiri sata tenisa. Imali smo prilike da gledamo neverovatan meč u kome je Đoković bukvalno uspeo da se “vrati iz mrtvih” i na kraju je uz krik slavio 5:7, 7:6, 7:6, zbog čega je rasplakao i Karlosa Alkaraza.

Koliko je Đoković veliki čovek najbolje se videlo jer je odmah ponudio reči utehe mladom Špancu, ali i po tome da i kada mu je “um pomućen” od adrenalina, ne zaboravlja najbliže.

Tako je Nole imao “zadatak” da nakon pobede ostavi poruku na televizijskoj kameri, a i ovoga puta je bio veoma kreativan. Napisao je samo “Đuško, srećan rođendan”, na šta su mnogi bili iznenađeni jer nisu znali ko je uopšte taj Đuško!? A nije teško shvatiti o kome se radi…

Nakon što je uzeo flomaster, Nole je vrlo brzo sam otkrio kome je ona posvećena – bratu Marku!

– Osećao sam jake emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođendan Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put od kuće, to je nekad po više meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te veze sa porodicom – poručio je Đoković odmah posle meča.

Izvor: telegraf.rs