“Noge ti treba polomiti”: Dejan dobio pretnje od studentkinje pedagogije pa joj se javno obratio – Šta ako jednog dana počne da radi sa decom?

|

Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević od pre nekoliko meseci je u vezi sa devojkom Jovanom, sa kojom često snima klipove na društvenim mrežama. U poslednjoj objavi, Dejan je sa devojkom spremao ručak, a onda mu je jedna devojka koja, kako piše na njenom Instagramu, studira pedagogiju, uputila nekoliko pretnji koje je on javno objavio.

“Jadna ti majka, debilčino! Kako ti noge treba polomiti ljudski ološu!”, napisala je studentkinja, pa se obrušila i na Dejanovu izabranicu.

“E, kobilo jedna! I tebi treba mokar konopac, šta će ti taj jado koji ima jezik kao poskok”, poručila je Dejanovoj devojci, a tim povodom se Dejan odmah oglasio.

“Šta ako ova učenica dobije mogućnost da radi sa decom i dođe dete druge veroispovesti? Hoće li ga gurnuti niz stepenice? Polomiti noge? Dajete posao psihičkim bolesnicima koji su spremni da prete ljudima. Šta li su spremni da urade deci? Zar nije nauk sve što se događa u svetu? Zar jedan radnik u vrtiću nije bio bolestan i maltretirao decu?”, pita se Dragojević i dodaje.

“Šta očekivati od osobe koja ima dvadeset godina, a ima ovako bolestan mozak. Ovo je naša učenica… Zanima me da li ćete dati diplomu osobi koja nije mentalno spremna za vaspitavanje drugih. Ko će snositi posledice ako se nešto dogodi?”, završava Dejan Dragojević.

Izvor: blic.rs