“Ništa nije slutilo da će se tako nešto desiti” – Anina prijateljica o misterioznom nestanku mlade mame

|

“Informacije su sve još uvek iste. Nemamo ništa novo. Nadamo se najboljem”, kaže očajna sestra Ane Petrović (20) iz Zrenjanina koja je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka, oko dva sata posle ponoći, i od nje još uvek nema nikakvih informacija.

Anina prijateljica rekla je da je Ana stalno pričala o ćerkici, da je jako vezana za nju.

“Svi smo jako zabrinuti. Želimo da se što pre vrati kući. Sve ćemo rešiti, samo neka se vrati. Tu smo joj kao podrška”, poručila je Anina drugarica.

Kako je Anina sestre od tetke ranije objasnila, Ana je poslednji put viđena u kući u Kaluđerici u kojoj živi zajedno sa suprugom i ćerkicom.

“To veče, Anin muž vratio se sa posla i legao da spava. Ona je ostala sama sa bebom, uspavljivala je. Oko 2 ujutru muž joj je poslao poruku da ugreje mleko, jer se beba probudila i počela da plače. S obzirom na to da Ana nije odgovarala, a beba nije prestala da plače, njen suprug je ustao i tada je shvatio da je nema”, ispričala je zabrinuta sestra.

Ona tvrdi da su je od tada zvali neprestano, ali joj je telefon bio isključen. Takođe, ističe da niko od porodice i prijatelja ne zna šta je Ana te večeri nosila od garderobe.

Njen telefon je isključen od trenutka kada je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko 6 ujutru, ali je to trajalo samo par sekundi. Nemamo informaciju o tome šta je nosila te večeri, ali smo primetili da nedostaje roze ranac iz kuće – navodi uznemirena sestra.

Ona je napomenula da je Ana jako povezana sa ćerkicom, te da provodi svaki dan s njom, zbog čega im je neverovatno da je samo tako napustila i ostavila dete.

“Nikada je ne bi napustila, zato nam je i čudno što je svojevoljno izašla iz kuće. Ovo se dosad nije događalo. Zabrinuti smo i želimo da je što pre pronađemo. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana”, ispričala je sestra ranije.

Prema rečima Anine drugarice, ništa nije dalo naslutiti da će se nešto tako desiti.

“Bila je pravi devojčurak, pozitivna. Pričala je 24 sata o ćerkici Tari, sigurna sam da je ne bi ostavila tek tako. Molimo sve ako imaju bilo kakvu informaciju da se jave”, apeluje Anina drugarica.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Izvor: blic.rs