“Nisam znao da je Goca sve to radila”: Ivan cimeru ispričao detalje iz braka sa pevačicom – Zavladao muk u Eliti

|

Ivan Marinković nedavno je ušao u rijaliti program “Elita” sa svojom drugom suprugom, a za crnim stolom se sada ponovo potegla priča o neverstvu njegove bivše supruge Goce Tržan dok su bili u braku.

Njegov cimer Marko Đedović, kako je i sam rekao, nije znao da ga je pevačica navodno varala. Đedović je ustao za crnim stolom da prokomentariše priču rijaliti učesnika Nemanje Gačića, a onda se osvrnuo na Ivana.

“Kakva ti saznanja o tome imaš i kakvu si reakciju Ivanovu primetio dok je Gačić pričao svoju priču”, upitao je voditelj.

“Nemanja je pričao o svemu što mu se izdešavalo i kada sam se vraćao, sprdao sam se, ali video sam Ivanovu smrknutu facu i vikao mi je: “Nemoj”. I Ivan mi je rekao: “Vrlo slične stvari su se meni izdešavale”, ja pitam: “Je l’ sa Gocom?”, on mi kaže: “Da, ali nije kum”. Ja sam prvi put čuo za tu priču, nisam znao za tu priču o razvodu Ivana i Goce. Nisam znao za to varanje i da je Goca sve to radila”, ispričao je Đedović.

Goca Tržan svojevremeno je priznala javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina, dok još nije bila udata.

“Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album “Zagrli” raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! To je to… Bila sam devojka, igrala sam se”, rekla je jednom prilikom Goca Tržan.

Izvor: kurir.rs