Nikolina Pišek i njen svekar Miša nisu u dobrim odnosima: Sada je otkriven i pravi razlog netrpeljivosti

|

Iznenada je ovaj svet napustio Vidoje Ristović, poznati istoričar i suprug voditeljke Nikoline Pišek.

Otac Vidoja Ristovića Grof Miša i njegova snajka Nikolina nisu u dobrim odnosima, pa se sada dosta polemiše o nasledstvu i podeli imovine.

Jedan od anonimnih izvora otkrio je zbog čega je Nikolina izbegavala susret sa svekrom i šta joj je najviše smetalo pa nije dolazila često u Beograd.

” Nikolina je, kad god bi mogla, izbegavala da dođe u Beograd. Upravo zato da se ne bi previše susretala s Mišom i kako ne bi dolazilo do neprijatnih situacija. Vidoje je pak bio jako vezan za oca i voleo je da provodi vreme s njim, pa je češće od nje dolazio u Beograd. Ono što je Nikolinu posebno nerviralo je Mišin specifičan ukus za dekoraciju i uređenje doma, što se nikako nije uklapalo u voditeljkin stil, pa je svaki boravak u stanu na Vračaru za nju bio stresan. To je često zamerala i Vidoju, koji je po ovom pitanju bio na strani svog oca, od koga je nasledio talenat za umetnost, pa se i složio s njegovim protivljenjem da Nikolina uredi stan kako želi. Ni Grof ni Vidoje nisu dozvolili da se dira bilo šta od antikviteta, koje njih dvojica poseduju u ogromnom broju, a po čemu su nadaleko i poznati. Zato je nekretnina u Zagrebu bila urađena u potpunosti po njenom ukusu, koji više naginje ka modernističkom, pa se tu Vidoje uopšte nije mešao”, kaže izvor.

Izvor: kurir.rs