Nikola Jokić pričao sa Pešićem o reprezentaciji: Da li će MVP igrati za Srbiju

|

Naš proslavljeni košarkaš Nikola Jokić je drugu godinu zaredom MVP NBA lige. Odbranio je laskavo priznanje i još jednom dobio zvanje najboljeg košarkaša na svetu. Pobedu je odneo ubedljivo.

Nakon neverovatnog uspeha i dodele koja se dogodila u Somboru u štali u njegovom rodnom mestu je razgovarao sa novinarima. Organizovana je konferencija za medije na kojoj je bio prisutan i “Mondo”, a srpski centar odgovarao je na pitanja novinara.

Ono što sve najviše interesuje tiče se predstojećeg Evrobasketa. Na pitanje da li će Nikola biti deo tima, košarkaš je odgovorio:

“Pričao sam sa selektorom Svetislavom Pešićem. Imamo neki plan. Videćemo da li će to tako da bude. Videćemo još šta će se izdešavati. Ne mogu sada da dam odgovor, sačekaću još”, rekao je Jokić sa osmehom.

U ovom trenutku teško je prognozirati šta bi moglo da se desi, ali sudeći po govoru tela i reakciji deluje da je Jokić veoma blizu pozitivnog odgovora. Uostalom, i njegov agent Miodrag Ražnatović nedavno je potvrdio da MVP ima želju da igra za nacionalni tim.

Izvor: mondo.rs