Niko ne zna njegovu adresu, ali Vučić povremeno dopusti javnosti da zaviri u njegov svet: Prizor iz dvorišta će vas oduševiti (FOTO)

|

Skoro svaki građanin Srbije se nekad zapitao kako izgleda dom predsednika Srbije. Aleksandar Vučić retko otkriva detalje o sebi, ali svi znaju da je srećno oženjen, da je otac troje dece i da, kad završi dnevne obaveze postaje običan čovek, koji se trudi da živi kao sav normalan svet.

Gde tačno živi – to javnost ne zna, pre svega iz bezbednosnih razloga. Jedina poznata adresa je njegovo radno mesto, kancelarija na Andrićevom vencu.

No, kako smo u 21. veku, svi imaju naloge na društvenim mrežama, pa tako i šefovi država. Predsednik Srbije ponekad nam dopusti da zavirimo u njegov svet i pokaže neki recept za opuštanje. Svaki slobodan trenutak koristi da se posveti deci, ćerki Milici i sinovima Danilu i Vukanu, naravno i supruzi Tamari.

„Danilo i ja. Zajedno možemo sve!“, napisao je pored najsvežije fotografije na Instagramu, povodom svog rođendana. Na pomenutoj fotografiji može se videti kako izgleda deo dnevne sobe, prostorije u kojoj provode najviše vremena. Preovladavaju nežni bež tonovi, od zidova i draperija do stolnjaka. Stilski nameštaj je „obučen u belo odelo“, finu tkaninu sa diskretnom ornamentikom. Ukusno i elegantno, kako i priliči državniku.

„Iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim prijateljima, Šarkijem i Zadom, divnim psima koje sam dobio u Bahreinu od šeika Nasera“, stoji pored prizora iz dvorišta, na kome predsednika Srbije vidimo u društvu sa kućnim ljubimcima.

Predsednik Vučić, kao svaki dobar domaćin, voli da u svom domu ugosti i kolege iz drugih zemalja. Kada je Sebastijan Kurc, bivši kancelar Austrije, boravio u poseti Srbiji, pozvao ga je na roštilj.

“Divno popodne koje zajedno provodimo… Rekao sam Sebastijanu da je za nas Srbe najvažnije da budemo dobri domaćini i da nas najviše pogodi kada neko od gostiju kaže da to nismo bili. Za one radoznale, prvo što pripremam je biftek, uz najbolja srpska vina”, otkrio je predsednik Vučić tom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs