Nikad viđena fotografija sa venčanja Ksenije i Vučića: Srećni i ponosni na svoju ljubav

|

Ksenija Vučić, devojačko Janković, rođena je u Beogradu, 1966. godine. Aleksandra Vučića srela je zahvaljujući poslu kojim se bavila. U retkim trenucima kada je govorila o privatnom životu, otkrila je sledeće:

“Aleksandar i ja upoznali smo se veoma davno, 1995. godine. Tada sam radila u Radio-Indeksu i on je bio jedan od gostiju. Krenulo je prvo jedno lepo druženje puno razgovora, kroz koji smo se upoznavali. Shvatila sam da je reč o osobi koja je predivna, pametna, natprosečno obrazovana, inteligentna. Tako me je i zainteresovao. Nije mi se udvarao. Pričali smo o svim mogućim temama, ako je to bio njegov način udvaranja – onda se udvarao”, ispričala je Ksenija jednom prilikom.

Venčali su se u Novom Sadu 1997. Iste godine dobili su sina Danila, a 2002. rodila se i ćerka Milica. Međutim, zbog prirode Vučićevog posla, bračni par je konstantno bio izložen radoznalim očima javnosti.

“Jedno vreme posao je trpeo zbog porodičnih obaveza. Kada je Danilo bio mali, kada se Milica rodila. U tom periodu sam se svesno povukla. Nisam insistirala na građenju karijere kao moje koleginice, nego sam odrađivala samo redovne obaveze. Čim bih završila sa poslom, trčala sam kući jer mi je porodica uvek bila na prvom mestu. Danas mi je dozvoljeno sve jer su mi deca velika”, izjavila je Ksenija svojevremeno.

Ksenija i Aleksandar Vučić razveli su se 2011. godine, a nijedno od njih dvoje nije iznosilo detalje u javnosti. Ipak, nije tajna da su ostali u dobrim odnosima.

Izvor: hellomagazin.rs