Nije se prolepšala sa godinama nego sa parama: Ljudi upoređuju Prijine slike nekad i sad – Razlika je očigledna

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović je u poslednje vreme “tema dana” u Srbiji ali i regionu zbog rasprodatih koncerata. Od trenutka kada je zakazala i rasprodala ulaznice za prvu zagrebačku Arenu, interesovanje je samo raslo, a do sada ih je rasprodala pet.

Dospela je čak i u tamošnji Dnevnik, u emisijama se raspravljalo o “fenomenu Prija” a društvene mreže su preplavile njene slike s početka karijere, u periodu dok je još išla u srednju školu i takmičila se u Grandu.

Sada je na Tviteru objavljen snimak Prijovićke iz tog perioda, na kojem se predstavlja gledaocima, kaže da ima dve pesme, ali i na kojem vidimo kako je nekada izgledala.

“Dokaz da postoje žene koje se sa godinama prolepšaju”, stoji komentar u opisu videa, nakon čega su pratioci pisali da je “na snimku devojčurak” i da je normalno da se promeni, ali mnogi nisu bili blagonakloni s komentarima.

“Nije se prolepšala s godinama, nego sa parama”, glasio je jedan komentar, dok su u drugom nabrojane i estetske intervencije Aleksandre Prijović: “Radila nos, obrve, jagodice, usta, pa kako da se ne prolepša”.

Izvor: mondo.rs