Ni Sloboda nije odolela plastičnoj hirurgiji: Estetski hirurg otkriva koje je sve zahvate radila glumica

|

Izgled glumice Slobode Mićalović tema je o kojoj se priča otkad se prvi put pojavila na malim ekranima. Njena lepota je odavno sve očarala, ali u poslednje vreme često se pominje da ni Sloboda nije uspela da odoli čarima estetske hirurgije.

Iako je Sloboda pobornik prirodnog izgleda, jedna klinika za estetsku hirurgiju tvrdi da je glumica diskretno osvežila usne hijaluronom, prenosi Gloria.

Iako je očigledno da u njenoj porodici vlada dobra genetika, ona ipak nije jedini “krivac” za dobar izgled Slobode Mićalović tvrde hirurzi.

Glumica je svojevremeno otkrila da dosta pažnje posvećuje nezi i da je to počela da radi u ranim dvadesetim, ali poriče da se podvrgla bilo kakvom hirurškom ulepšavanju.

“Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica”, rekla je glumica svojevremeno.

“Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda”, rekla je Sloboda jednom prilikom.

“Kada snimam, ustajem u šest, sedam, a kada nema snimanja, odspavam i do osam, devet sati. Nisam fanatik koji ne jede nikada nešto slatko ili zdravu hranu, ali uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve”.

Sloboda kaže da nije radila estetske operacije, ali je istakla da nema ništa protiv određenih tretmana koji čine lice blistavim.

“Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja”.

Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film “Zonu Zamfirovu”, rekla: “Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ”. Milena Dravić mi je isto to poručila.

“Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo”, poručila je Sloboda Mićalović.

Izvor: gloria.rs