Ni godinu dana nisu u vezi, a već su počele svađe između Lazara i Anice – Teške reči pale na sred ulice: “Ti si krakata veštica”

|

Prva svađa Lazara Ristovskog i Anice Lazić dogodila se pred očima šire javnosti. Manje više svi koji vole filmografiju i serije posvedočili su sukobu dramskog umetnika i njegove 39 godina mlađe partnerke.

Naravno, nije reč o pravom incidentu, već prepiranju zarad drugog nastavka serije “Drim tim” iz koje je Lazareva bivša supruga Danica Ristovski iznenada izbačena, a ubačena Anica koja od početka emitovanja deli kadrove popularnog projekta.

Među njima se našao i jedan kadar gde su ljubavnici u isto vreme i direktni partneri u projektu.

Prema scenariju zaljubljeni par razmenio je teške reči, a svi su u šali prokomentarisali da je to očigledno jedina i prva svađa Lazara Ristovskog i Anice Lazrić, budući da već godinu dana glumac i glumica uživaju u divnom odnosu.

U toku fingirane rasprave Lazar je Anicu nazvao krakatom vešticom, a ona njega ćelavim prasetom sa ofarbanim brkovima. Kako je dijalog tačno išao možete pogledati u produžetku OVDE.

Anica je zabranila komentare, te se ne može videti šta javnost misli o zajedničkom radu glumačkog para, pa ni o tome koliko se ludo zabavljaju dok su istovremeno u kadru.

https://www.instagram.com/p/C3GXx6QscTQ/

Ono što je sigurno je da će posle ovog videa ljudi verovatno konačno razumeti potrebu Lazara i Anice da uprkos velikoj razlici u godinama uplove u romansu. Energija i bliskost na samom kraju su neverovatni, te se golim okom može videti koliko se zapravo oni vole.

Izvor: story.rs