Nezabeleženo: Amerikanci brisali Noletov intervju – Đoković prekinuo voditelja: “Moram da vas ispravim”

|

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dao je u pauzi između dve sezone ekskluzivni intervju američkoj TV stanici “CBS”, a ta emisija izazvala je kontroverze i pre prvog emitovanja. U noći između petka i subote po vremenu u Srbiji, objavljena je video-najava, koja je ubrzo potom nestala sa CBS-ovih kanala, što je zbunilo uvek aktivne Novakove fanove.

Kada je ipak objavljena najava intervjua, svi su mogli da vide samo delić razgovora u kojem je Džon Verthajm, autor emisije “60 minuta”, pitao najboljeg tenisera svih vremena i za neprijatne teme, poput lišavanja slobode u Australiji zbog toga što se nije vakcinisao, ali i za Novakovu veliku borbu za pre svega finansijsku ravnopravnost među teniserima.

“Pogledajte šta sve Novak Đoković može da uradi sa svojim telom i zato je najveći šampion u istoriji muškog tenisa. Hteo je da ostavi trag i u ovom intervjuu”, glasi najava Amerikanaca sa snimkom iz teretane, u kojem je snimljeno nekoliko sekvenci vežbi Novaka Đokovića.

“Mentalna snaga, za šta mislim da je tvoj najveći dar, je nešto što se najteže može artikulisati”, rekao je novinar Džon Verthajm, na šta je Đoković intervenisao. “Moram da vas ispravim. Moram. To nije dar, to je nešto što dolazi uz mnogo rada”.

Nova varijanta najave objavljena je takođe prošli noći i ona i dalje stoji na kanalima “CBS”-a. Najavu intervjua pogledajte u okviru teksta.

Izvor: mondo.rs