Nesvakidašnji doček za predsednika Srbije u Neresnici: Gospođe naslikale Vučića pa mu ponele sliku u znak dobrodošlice

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Neresnici, gde obilazi novu punionicu gazirane vode Ros Homolje. Tamo ga je dočekao veliki broj građana a među njima su kamermanima i fotoreporterima za oko odmah zapale gospođe koje su na doček ponele i neobičnu sliku predsednika Srbije.

Naime, pomenute gospođe su naslikale predsednika Vučića pa sliku ponele i na doček. Njome su ga i dočekale u znak dobrodošlice. Njihovo umeće i trud izazvali su veliku pažnju medija i svih okupljenih na dočeku predsednika.

Predsednik je u obraćanju pre ulaska u pogon fabrike najavio rekonstrukciju puteva, nadajući se velikim radovima na razvoju turizma, što je velika šansa za čitavo Kučevo.

“Dolaziću češće i više. Hoćemo da uradimo bolnicu do kraja, i da se borimo za mir, stabilnost i veće plate i penzije. Hvala što ste verovali i što poštujete sve što radimo. Zajedno možemo još mnogo toga, možemo da vraćamo naše ljude i zato nam treba još jedan investitor ovde u Kučevu”, izjavio je predsednik Vučić i dodao:

“Pre pet meseci je Koka Kola je kupila firmu i ona sada ima 60 zaposlenih. Ovde u Neresnici, gde ne postoji kuća iz koje dobar deo porodice nije otišao u inostranstvo trbuhom za kruhom. I ovo je najbolji put da nam se ljudi vrate. Sve je čisto i lepo”, rekao je Vučić.

Izvor: kurir.rs