Nestala Beograđanka sa porodicom živela je u vili vrednoj milion dolara: Ovo je kuća u kojoj je Ana Volš viđena poslednji put (FOTO)

|

Kuća sa četiri spavaće sobe u Kohasetu, postala je centar forenzičke pretrage nakon što je prijavljen nestanak 39-godišnje majke troje dece, Ane Volš (39) iz Beograda.

Njen suprug, Brajan Volš (47), nalazi se u okružnom zatvoru pod optužbom da je obmanuo istražitelje koji pokušavaju da lociraju Anu, čiji je nestanak prijavljen 4. januara 2023. – 3 dana nakon što je nestala. Kuća, vredna više od 1,04 miliona dolara, ima kamin, otvorenu kuhinju, bazen, ogromne plafone, navodi se na sajtu Zillov.

Fotografije unutar kuće je uslikao fotograf Njujork posta su nastale nakon Aninog nestanka.

Volš je rekao istražiteljima da je Ana napustila dom u 6 ujutru 1. januara 2023. i otišla na aerodrom da bi prisustvovala hitnom sastanku u Vašingtonu, gde je radila kao agent za nekretnine. Fotografije Njujork posta takođe su pokazale dva američka pasoša na radnoj ploči u kuhinji, zbog čega se pretpostavlja da je možda hteo da otputuje.

Kao što je RadarOnline.com izvestio, Ana, njena sestra i njena majka su pisale pisma saveznom sudiji Masačusetsa koja su dozvolila Volšu, koji je 2021. godine bio osuđen za prodaju lažnih dela Endija Vorhola trgovcu umetničkim delima, da nastavi da živi kod kuće dok ne dobije izricanje kazne.

Izvor: mondo.rs