Neprijatno iznenađenje za glumačku porodicu: Na imanje Gagija Jovanovića ušetala nepozvana gošća – Moglo je biti kobno (FOTO)

|

Vikendica Dragana Jovanovića na Zlatiboru, divna je brvnara skrivena među četinarima. Glumac i njegova izabranica vlasnici su nekoliko nekretnina u koju se ubrajaju kuća u Zemunu na samom Dunavu, garsonjera na Vračaru, stan na moru, ali planinski kutak koji su zajedno iz temelja podigli pričinjava im najveće zadovoljstvo.

“Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija”, rekao je svojevremeno Gagi kada su ga pitali za vikendicu, koju nakon venčanja često posećuju i njegova ćerka Anđela i zet Mihail.

Anđela i Mihail Dudaš jednako vole prirodu kao i Dragan i Branka. Čak i kada putuju po svetu traže neistražene predele, a duge šetnje su im posebno zadovoljstvo.

Budući da je februar neočekivano topao i lep, porodica je rešila da ode na kraći odmor u vikendici, a prvo što su uradili bila je šetnja planinskim puteljcima, gde ih je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, Gagi, Branka, Mihail i Anđela neleteli su na otiske mame medvedice i njenih medvedića.

“Imali smo gošću sa mladuncima”, napisala je Anđela u opisu posta, a veruje se da je to ostavilo najjači utisak na celokupnu porodicu.

Izvor: espreso.co.rs