Nenad Periš se oglasio povodom nestanka mladog Aleksandra: Njegovu poruku mora da čuje cela Srbija

|

Aleksandar Jovanović (18) iz Sremske Mitrovice nestao je 15. sprila i od tada traje intenzivna potraga za njim. On je te subote izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju na najgori scenario jer se prijava da je nepoznato lice s mosta skočilo u Savu poklapa sa vremenom nestanka njihovog sina.

Ako neko zna šta je agonija, kako izgleda tragati za sopstvenim detetom i boriti se sa sobom, to je bez sumnje Nenad Periš. On punih pet meseci nije znao sudbinu svog sina Mateja koji je sa prijateljima došao u Beograd na proslavu Nove godine, a u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine izgubio mu se svaki trag i od tada porodica Periš prolazila je kroz svojevrsnu agoniju. Nakon pet meseci saznali su najgore vesti.

Povodom nestanka mladog Aleksandra oglasio se i Nenad Periš. On je na svom Fejsbuk profilu podelio vest o nestanku mladog Mitrovčanina uz sledeći opis:

“Pomozimo u potrazi ovim nesretnim ljudima. Traže svoje dete… Hvala svima.”, napisao je Periš.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike. Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijsku stanicu.

Izvor: espreso.co.rs