Nema ništa od svadbe Gudelja i Anastasije: Ceca više ne želi da ćuti – Javno objasnila razlog

|

Anastasija Ražnatović, sada već Gudelj izgovorila je sudbonosno “da” svom emotivnom izabraniku Nemanji, a par je bračne zavete izgovorio u manastiru Rajinovac blizu Beograda.

Mladenci su okupili nekoliko prijatelja i članove porodice i u miru proslavili najlepši dan, a glamurozno slavlje, kako su mediji prenosili, trebalo je da bude organizovano u Španiji, ali izgleda da od toga nema ništa za sada.

Naime, nedavno su novinari Anastasijinu majku Cecu Ražnatović pitali da li učestvuje u organizaciji svadbe, a ona je iznenadila odgovorom.

“Anastasija se vratila u Španiju zajedno sa Nemanjom nakon njegovih reprezentativnih obaveza. Nisu svadbe u planu, kada se budu dogovorili, to će se znati. Nemanja ima veoma gust raspored utakmica, u škripcu je sa slobodnim vremenom. Pomoći ću im za taj dan ako im pomoć bude trebala, ali to je njihov dan”, ispričala je Ceca.

Na ceremoniji u Sevilji trebalo je da se održi građansko venčanje. Izvori bliski Anastasiji otkrili su tada da ona neće nositi klasičan model, već haljine koje podsećaju na venčanicu. Navodno, planirala je da tokom velikog dana promeni čak tri kreacije, a na sebe je preuzela i brigu o Nemanjom odelu. Međutim, izgleda da će pripreme oko venčanja ipak sačekati neki povoljniji termin.

Izvor: hellomagazin.rs