Nekad je cipele krpila žicom a sada živi u izobilju: Zorica Brunclik pokazala luksuznu kuću – Krzno leoparda na zidu i bazen u dvorištu

|

Pevačica Zorica Brunclik danas ima sve što poželi ali nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice i da je imala teško detinjstvo.

“Živeli smo u velikoj nemaštini jer je mama imala jadnu platu, pa se dešavalo da smo jedno jaje delili na četiri dela. Jedne godine mi je kupila broj veće cipele da bih mogla da ih nosim nekoliko sezona. Kao nove bile su mi velike, a kada su mi postale taman, đon se pocepao, pa je očuh morao da ih veže žicom. Jednostavno, nije bilo za bolje. Spavali smo na slamarici, svo četvoro dece”, ispričala je jednom prilikom Zorica Brunclik.

U međuvremenu se probila zahvaljujući talentu za muziku a odraz sjajne karijere svakako je i luksuzna kuća u beogradskom naselju Krnjača u kojoj živi sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Kuća Zorice Brunclik ukrašena je luksuznim detaljima, poput krzna leoparda koje krasi zid i mnoštva zlatnih dekorativnih predmeta. Dvorište je posebna priča – bajkovita oaza daleko od gradske gužve sa ogromnim bazenom u centralnom delu.

Pored svega toga, kuća Zorice Brunclik opremljena je muzičkim studiom, frizerskim salonom, kao i velikom salom u kojoj porodica priređuje razne proslave.

Izvor: hellomagazin.rs