“Ne sumnjam da će se čuti ko ga je ubio, telo nisam videla”: Svetlana Dragijević o sumnjama da je Dalibor ubijen u policijskoj stanici

|

Svetlana Dragijević, majka Dalibora Dragijevića koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru, tokom saslušanja zbog slučaja ubistva Danke Ilić (2), sumnja da je njen preminuli sin bio žrtva policijske torture. Ističe da telo nije videla, kao i da još uvek čeka odbukcioni nalaz sina.

Dalibor Dragijević je rođeni brat Dejana, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić. On je priveden 6. aprila zbog sumnje da je pomogao bratu da ukloni telo devojčice, a preminuo je u noći između subote i nedelje, odnosno 7. aprila.

Ovim povodom, majka preminulog Dalibora, Svetlana Dragijević govorila je za portal “Nova.rs”.

Ona na početku razgovora za Nova.rs navodi da niko nije dolazio kod nje da joj kaže da su njenog sina mučki pretukli već da je samo policajac došao da je obavesti kada je sahrana Dalibora.

„Ne sumnjam da će se čuti ko ga je ubio, iz Bora su. Još nisam dobila obdukcioni nalaz, te se nadam da će on sve otkriti“, kaže Svetlana koja ističe i da telo sina nije videla.

Kako dodaje, Svetlana veruje da i njen suprug nema veze sa nestankom, a potom i slučajem ubistva devojčice Danke Ilić. Njen suprug Radoslav je otkazao punomoćje dosadašnjem advokatu u postupku.

„Ne znam zašto je moj suprug otkazao punomoćje advokatu, ali ono što mi je advokat rekao jeste da protiv Radoslava nema nikakvih dokaza zbog čega će najverovatnije biti pušten 30. aprila. Nadam se da će i advokat po službenoj dužnosti zatražiti da Radoslava puste“, zaključila je Svetlana za Nova.rs.

Izvor: nova.rs