“Ne možete da pustite da vam se dete otkotrlja”: Zbog ove scene je direktorka pozorišta u Lazarevcu odreagovala burno

|

Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković rešila je da se javno obrati roditeljima poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog obraćanja kruži mrežama i ispraćen je brojnim komentarima.

“Roditelji su danima dovodili bebe u kolicima na predstave, puštali im crtaće na telefonu, jeli kokice, gurali se na ulazima, zanemarivali napomene zaposlenih u pozorištu da predstava ne odgovara uzrastu njihovog deteta… Dešava se i da se zagledaju u predstavu i ne vide šta njihovo dete radi”, objasnila je Ivana Nedeljković gostujući u emisiji „Probudi se“, a potom se osvrnula na prilično bizarnu scenu kojoj je svedočila, a koja ju je, između ostalog i podstakla na to da održi roditeljima lekciju.

“Ovo je bio jedan stampedo. Ja bih volela da je to bila glad za pozorištem, verovatno i jeste na neki način, ali prosto morate da stanete u neki red i poštujete neke kodekse. Ne možete da pustite da vam se dete otkotrlja niz stepenice i kad dežurni glumac podigne to dete želeći da ga vrati roditelju – ne zna ko mu je roditelj jer se niko ne javlja. To su strašne stvari”, ispričala je direktorka pozorišta u Lazarevcu.

Izvor: nova.rs