Navijači dočekali košarkaše Partizana na aerodromu: “I kada ne budeš prvi ti…” – Lesor zaplakao

|

Košarkaši Partizana sinoć nisu uspeli da obezbede plasman na fajnal-for Evrolige, pošto su u Madridu izgubili od Reala u odlučujućoj petoj utakmici četvrtfinala plej-ofa.

Nakon dve propuštene meč lopte u Beogradu, crno-beli nisu uspeli da i treći put u ovoj seriji slave u Madridu, pa su Madriđani sa konačnih 3:2 u pobedama obezbedili sebi mesto u Kaunasu.

Bez obzira na poraz, u ranim jutarnjim satima na beogradskom aerodromu priređen je doček za košarkaše Partizana. Navijači su najpre zapevali “I kada ne budeš prvi ti”, što je jako uticalo na Matijasa Lesora koji nije mogao da sakrije suze i spustio je glavu, što je moglo da se vidi i na snimcima na Partizanovom zvaničnom Instagram nalogu.

Zatim su navijači počeli da skandiraju “Hoćemo pobedu, pobedu u deriju”, što je jasno aludiranje na verovatni duel sa Crvenom zvezdom u finalu ABA lige. Zatim je usledila i šutka uz taktove pesme “Partizan i samo Partizan”, pre nego što su aplauzom još jednom pozdravili košarkaše.

Real je postao prva ekipa koja je uspela da nadoknadi 0:2 u plej-ofu i prođe dalje posle tri uzastopne pobede. Madriđani će u polufinalu fajnal-fora igrati protiv Barselone koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.

Izvor: kurir.rs