“Naš raj”: Breskvica pokazala gde živi sa novim dečkom – On je 8 godina stariji od nje i radi u Interventnoj

|

Mlada i uspešna pevačica Anđela Ignjatović, publici poznatija kao Breskvica, posle duge veze sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom, našla je novu ljubav.

Anđela od nedavno živi sa novim dečkom, kog i dalje pokušava da sakrije od javnosti, iako je on prati na skoro svakom nastupu. Svojim radom Breskvica je uspela da kupi nekretninu, koju je pokazala svojim pratiocima na Instagramu.

“Naš raj! Zahvalna”, kratko je napisala Anđela, a prizor iz njenog doma je zaista predivan.

U dvorištu kuće ima bazen, okolo je betonski deo predviđen za ležaljke, kao i veliki travnjak, a ovde uživa sa policajcem Nikolom Stanisavljević.

Ona je do sada objavila svego nekoliko fotografija sa novim partnerom, ali je sada otkriveno kako Nikola izgleda.

Nikola je od Anđele stariji osam godina i radi kao policajac u interventnoj. Trenira redovno, što se i vidi po njegovom izgledu. Pevačica se trudi da Nikolu krije od očiju javnosti, a početkom godine za medije, ovako je govorila:

“On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je okej i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem”, poručila je Anđela, koja će nas, nadamo se, predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji.

Izvor: telegraf.rs