Napokon se vratio osmeh na lice Bojana i Aleksandre Vasković: Slike male Helene oduševile sve, evo gde provode dane (FOTO)

|

Iza Aleksandre i Bojana Vaskovića jedan je od najtežih perioda u životu. Kada je na svet došlo njihovo treće dete, desile su se mnogo komplikacije. Zbog urođene srčane mane mala devojčica Helena operisana je sedmog dana života. Na svu sreću sve se dobro završilo.

Dani prepuni brige i neizvesnosti napokon su iza ovog poznatog para, pa porodica Vasković ovih dana sa uživa sa svojim mališanima na zimovanju. Ćerka Anđelina i sin Mihajlo raduju se snežnim čarolijama Kopaonika, dok tromesečna Helena uživa u maminom naručju i upija zrake sunca.

Aleksandra je objavila nekoliko slika na njenom profilu na “Instagramu”, a na Bojanovom i njenom licu vidi se mir i spokoj.

− Svaki boravak u prirodi me resetuje i vraćam se spremna za užurbanost koju grad nosi. Jedan od ciljeva koji sam postavila za ovu godinu je da svakog meseca provedem nekoliko dana na nekoj planini, na kojoj nisam bila do sada. Nadam se da će mi to poći za rukom. Zlatibor i Kopaonik su mi u srcu, jer jednim delom vučem gene iz tih krajeva i uvek ću im se vraćati. Ali sam svakako željna da upoznam sve naše lepe planine, na kojima do sada nisam bila pa mi pišite slobodno – objavila je Aleksandra na društvenoj mreži.

Izvor: hellomagazin.rs