Nakon hapšenja u Splitu, Sergej doneo drastičnu odluku – Spomenuo Olivera Dragojevića

|

Glumac Sergej Trifunović uhapšen je juče, 8. septembra u Splitu, pošto je, kako su naveli tamošnji mediji, držao psa bez nadzora i vređao policajce.

Nakon kažnjavanja puštanja na slobodu, glumac se oglasio na svom Instagramu. Jasno je poručio – u Split nikad više.

“Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića – nikada više neću doći u Split”, poručio je Sergej Trifunović i dodao:

“Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli”, zaključio je na kraju.

Glumac je nakon hapšenja dao izjavu u kojoj je istakao koliko je u čudu zbog onoga što mu se desilo u Splitu.

“Još uvek me drndaju, evo me ovde u policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povocu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi… “, izjavio je Trifunović za Slobodnu Dalmaciju.

Opštinski prekršajni sud u Splitu doneo je odluku i kaznio glumca sa 500 evra novčane kazne a osim toga, Sergej će morati da plati i 50 evra zbog sudskih troškova, prenosi Hina.

Izvor: telegraf.rs