Nakon 7 godina Aca Sofronijević napustio emisiju “Nikad nije kasno” – Poznato zbog čega je raskinuo ugovor sa Žikom Jakšićem

|

Nakon saradnje orkestra Aleksandra Sofronijevića i emisije “Nikad nije kasno” koja je trajala sedam godina, došlo je vreme da priliku u ovom šou programu dobiju novi, talentovani momci koji će od nove sezone pratiti veterane na sceni.

Mnogi su na ovu vest reagovali sa razočarenjem zbog navike da slušaju stari orkestar, drugi ipak drže devizu Žike Jakšića da treba dati priliku novim i mladim umetnicima, o čemu je na prvom snimanju već govorio.

– Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili. Međutim, oni su stasali i prevazišli ovu formu, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar “Nikad nije kasno”, to su mladi momci o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji – rekao je Žika za “Grand online”, a sad se oglasio i Sofronijević koji je jednim gestom na setu oduševio stare saradnike i prijatelje.

Naime, na Grandovu adresu stigla je torta kojom se Sofra zahvalio ekipi emisije za sedmogodišnju saradnju i druženje kroz najemotivniji šou, a koja nosi i specijalnu poruku.

– Hvala za sedam divnih godina “Nikad nije kasno”. Voli vas vaš Sofra! Srećno i uzdravlje – piše na torti kojom je poželeo sreću u novoj sezoni, čime je oduševio kompletnu ekupu na snimanju, posebno Žiku, Mareta i Draganu.

Izvor: blic.rs