Najzad i taj dan, glumica blista od sreće: Svadba Mirke Vasiljević i Vujadina Savića biće spektakularna i sa ovim običajima

|

Svadba Mirke Vasiljević i Vujadina Savića tema je medija već nekoliko godina unazad. Skladna veza glumice i fudbalera podstakla je spekulacije na temu venčanja ovog zaljubljenog para, koji je to svakako i imao u planu, ali im je sudbina skrojila drugačiji put.

Mirka i Vujadin su ubrzo nakon početka zabavljanja postali roditelji sina Andreja, godinu, dve kasnije i ćerke Adrijane, a zatim sina Mihajla, dok je na svet prošle godine došla i devojčica Anika. Odgajanje četvoro dece kao i česte selidbe zbog Vujadinovih angažmana širom Evrope, uticale su na to da se sve do dana današnjeg venčanje ipak ne dogodi.

Kako Mirka kaže, da se samo Vujadin pitao, svadbeno veselje bi se dogodilo još te iste godine kada je ostala u drugom stanju, ali na njeno insistiranje sve je odloženo za neko bolje vreme, kada će moći bez trudničkih simptoma da se pozabavi proslavom. Iz godine u godinu razloga i odgovora na pitanje zašto ne sada, bilo je sve više, pa je tako sve do danas ona ostala neudata, a Vujadin neoženjen.

Mirka je nedavno počela da vodi emisiju koja se tiče svadbi i domaćih običaja, gde se veoma lepo snašla, ali ne krije da je upravo to u njoj probudilo želju da se malo više pozabavi time i napokon svom nevenčanom suprugu pred Bogom i zvanicama kaže sudbonosno da.

– Volim svadbe, one su same po sebi atrakcija. Mnogi običaji koje sam videla širom Srbije su mi bliski, ali ima i onih za koje nisam znala. Bilo mi je neobično kada sam na jednoj svadbi videla da se pogača nosi od gosta do gosta, a oni je kite parama, kao i kada se čita iz sveske ko je koliko novca dao mladencima – rekla je Mirka, i još otkrila na šta će ona prilikom organizacije svog svadbenog veselja obratiti pažnju.

– Volim kada je uvek vesela atmosfera i igraju svi od sedam do 77 godina, sigurno bih želela takvu svadbu, jer je to ono što će ljudi zapamtiti. Kao i svaka druga žena volim lepu dekoraciju, ali kada sve prođe, niko se ne seća kakve su bile salvete ili mašne, nego kakva je bila atmosfera.

Svadba Mirke Vasiljević i Vujadina Savića čeka se još uvek, mnogi se nadaju da će biti što pre, najpre njihovi roditelji, a od skoro i njihovi naslednici, koji su trenutno svi fokusirani na najmlađu sestricu Aniku i njeno odrastanje.

Izvor: story.rs