Najstarija ćerka Mirke i Vujadina izrasla je u pravu lepoticu: Adrijana je već zvezda, a evo na koga je takva (FOTO)

|

Najstarija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, u decembru ove godine napuniće 10 godina, što predstavlja za nju osetljiv uzrast koji je prepun preispitivanja, kojima su sve devojčice sklone dok su u razvoju.

Rođena je u porodici sa dva brata, kojima je tata uzor, koji su posvećeni fudbalu, a ne čudi što je i Adrijana i sama svojevremeno krenula za loptom.

Mirka je više puta govorila kako njena mezimica radi sve što i njena braća, te joj je pomalo krivo što nema prostora da iskaže svoju ženstvenost, a i istovremeno kako joj je žao što joj nije podarila sestru sa kojom može da ima devojačke priče. Međutim, prethodne godine je taj san ostvarila i sebi i svojoj naslednici na svet donela još jednu lepoticu.

Starija ćerka Mirke i Vujadina veoma je posvećena i brižna sestra, mnogo je vredna i nikada ne zapostavlja svoje kućne i školske obaveze, pa je zbog toga glumica veoma ponosna. S obzirom na česta putovanja, kao i promene lokacije na kojima su kao porodica po dve godine živeli, Mirka je srećna što se Adrijana formirala u stabilnu i samostalnu ličnost, koja je naučila da se zabavlja sama kao i kroji svet po njenoj meri.

Pošto je dugo bila jedina devojčica u njihovoj porodici, Adrijana je miljenica skoro svih članova, a najviše je prirasla za srce deda ujaku, rođenom bratu njene bake Marine Rajović Savić. Bojan je pre nekoliko dana objavio Adrijaninu sliku i to mu nije prvi put, ali je ova najnovija slika devojčice privukla dosta pažnje, najpre zbog toga što se vidi da izrasta u pravu prelepu devojčicu.

Izvor: story.rs