Nadala čeka ozbiljan pad na ATP listi: Rafa izbačen uz dve svađe sa Marijanom i povredu, supruga plakala na tribinama (VIDEO)

|

Najbolji španski teniser Rafael Nadal izbačen iz Melburna uz dve svađe sa sudijom Marijanom i povredu, a njegova supruga se slomila i plakala na tribinama…

Poraz već na startu turnira znači da će Nadal izgubiti veliki broj bodova na ATP listi, pošto je branio 2000 osvojenih prošlog januara.

Zapravo, osvajač 22 grend slema je uspeo da odbrani svega 45 poena. Prema projekciji, na narednoj ATP listi će španski teniser imati 3815 bodova i sigurno će ispasti iz Top 5.

Nadal bi mogao da napusti i Top 10 u zavisnosti od rezultata ostalih igrača, a to bi bio pravi presedan u karijeri „kralja šljake“, koji je među deset najboljih konstantno od 25. aprila 2005. godine.

Od starta je bio nervozan španski teniser. Videlo se to u igri, ali i u njegovom ponašanju. Dva puta je sad već bivši šampion ulazio u raspravu sa srpskim sudijom Marijanom Veljović.

Do rasprave je dolazilo u prvom setu pri rezultatu 4:1 i u drugom na 3:3. Tvrdio je Rafa da mu Srpkinja daje malo vremena za pripremu između poena.

Teško su ti momenti pali i njegovoj supruzi Ćiski Pareljo, koja je snimljena kako plače…

Izvor: sportal.blic.rs