Na posao u šortsu, a privatno zakopčana do grla: Milena Popović pokazala kako provodi vikend – Komentari se samo nižu (FOTO)

|

Milena Popović (40), udovica Olivera Ivanovića vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije sa posla, ali i važnih događaja. Sada je rešila da sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu podeli trenutak opuštanja.

Milena se slikala sa čašom belog vina u ruci i zagonetnim osmehom, a ova fotografija kao i sve druge koje obajavljuje na društvenim mrežama izazvala je lavinu komentara i pozitivnih reakcija.

Za razliku od ranijih slika ovog puta lepa Milena je odlučila se za svedenu varijantu, tačnije zakopčana je do grla. Iskombinovala je tamno braon bluzu sa svetlo braon, kariranim sakoom.

“Lepoj i šarmantnoj dami želim lep vikend. I ljudima koji prate njenu stranicu”, glasi jedan od komentara na njenu objavu.

Njeni pratioci često ističu koliko su zadivljeni njenom lepotom i stilom, kako na svakoj fotografiji zrači pozitivnom energijom zbog čega svi vole da je vide. Komplimente dobija i od stranaca na engleskom, nemačkom i španskom jeziku. Padaju i bračne ponude iako Milena ne krije da je u srećnoj i skladnoj vezi sa Igorom Jurićem.

Izvor: espreso.co.rs