Na Farmi je bio omražen, svađao se sa Bojanićem – Danas je drugi čovek: Ovako sada izgleda Ivan Fece Firči

|

Bubnjar Ivan Fece Firči, poznat je javnosti i kao bivši suprug pevačice Marine Perazić sa kojom ima dve ćerke. Publika ga pamti i po učešću u rijaliti programu “Farma” gde se svakodnevno sukobljavao sa pevačem Milošem Bojanićem.

Nakon rijalitija, Firči se povukao iz javosti, a na njegovom Fejsbuku se mogu naći fotografije na kojima se može videti koliko se zapravo muzičar promenio, a njegova bivša supruga otkrila je da je u braku sa njim proživljavala svašta.

“Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi”, govorila je tada Marina Perazić.

“Svaki put kada joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo prijatno, sve što se dešavalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava”, uzvratio je Ivan i ispričao svoj u stranu priče kako su se rastali.

“Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je decu odvela bez najave, što me je šokiralo i pogodilo”, rekao je Ivan Fece Firči.

Izvor: espreso.co.rs