Mladenci iz Leskovca jasno naglasili šta žele za poklon: Kada su otvorili koverte ostali su bez reči – sada su samo u minusu

|

Stara narodna kaže “Poklonu se u zube ne gleda”, ali kada su u pitanju savremene svadbe onda se sve više naglašava šta mladenci preferiraju za poklon, a to je koferta sa novčanicom.

Tako je jedan mladi par iz Leskovca odlučio da gostima pre svadbe napiše da žele novac umesto svadbenog poklona.

“Mi tim parama možemo da platimo bar restoran, odelo, iznajmljivanje venčanice, a uređajima i belom tehnikom ne možemo ništa. Jedino da preprodajemo te poklone, jer smo kuću odavno opremili”, pričali su mladenci.

Goste je ovakva pozivnica razljutila pa su im na svadbu doneli kovertu, ali praznu. Umesto novca u koverti su bile papirne maramice.

“Pažljivo su posmatrali ko ubacuje kovertu, a ko je doneo poklon. Bilo je dosta zvanica sa kovertama”, izjavila je jedna komšinica, koja je bila gost na svadbi.

“Naredno jutro posle svadbe, mladenci su bili besni kada su otvarali koverte, kuća se orila. Kažu da je bar dvadesetak koverata bilo prazno ili sa papirnim maramicama. Došli, najeli se i napili se i doneli maramice – pa, sramota, pričali su u kući. Svojim parama su plaćali troškove veselja, a nisu stigli ni na putovanje na koje su planirali da odu ako im pretekne neki evro”, ispričala je prva komšinica novopečenog para.

Izvor: kurir.rs