Mislila je da će deca smiriti Šijana ali se grdno prevarila: Evo šta radi Mirko dok Bojana kod kuće čuva decu

|

Samo pet meseci prošlo je od kada je Bojana Rodić rodila drugog sina Mirku Šijanu, pa ipak, odnosi u porodičnom domu nisu se mnogo promenili. Odnos Mirka Šijana i Bojane Rodić, nakon poslednjih fotografija na Mirkovom “Instagramu” našao se u fokusu interesovanja.

Dok Bojana sedi kod kuće i čuva njihove sinove Zorana i Vukana, Mirko, izgleda nastavlja da živi svoj momački život. Iako su se mnogi nadali da će ženidba i deca obuzdati prirodu sina Goce Božinovske, on se izgleda ništa nije promenio.

Izlasci sa društvom, brza vožnja i sve što budi adrenalin i dalje su Mirkov životni stil, dokazuju poslednje fotografije na njegovim mrežama.

Ipak, odnos Mirka Šijana i Bojane Rodić funkcioniše kao i do sada. Njegova supruga u njemu vidi brižnog oca punog ljubavi, kao i pažljivog životnog partnera. Istina je da njegovoj prirodi treba malo slobode, što mu Bojana nesebično pruža, kako bi svoj brak zadržala na zdravim nogama.

I dok drugi komentarišu da je Mirkovo druženje sa momcima, dok mu je žena kući sama sa dvoje dece, neprimereno, Bojana je sasvim mirna i zadovoljna što je baš on njen partner i čovek sa kome je rodila decu.

Izvor: story.rs