Miša Grof tvrdi: Nikolina ima novog sponzora – Otkrio kada će objaviti Vidojeve dnevnike i hoće li unuci dati nasledstvo

|

Sukob hrvatske voditeljke Nikoline Pišek sa svekrom Viktorom Ristovićem ne jenjava, a sada se opet oglasio Vidojev otac i otkrio koliko je ogorčen snajinim ponašanjem. Takođe je spomenuo i Vidojeve dnevnike ali i unuku i nasledstvo.

“Iskren da budem, mene ne iznenađuje Nikolinino raspušteno ponašanje, dugo je glumila ucveljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina samo koristila za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, letuje s društvom, pozira u minićima…”, nije krio svoju ogorčenost na snajkino ponašanje, a otkrio je i da u voditeljkinom životu postoji novi muškarac.

“Ona već ima novog sponzora, uveren sam u to. Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Mada joj je do sada Vidoje nalazio angažovanja jer niko nije hteo da je zaposli. To je neverovatno zlo od žene koje za 10 godina nisam video nijednom da se smeje. Sada se kezi na društvenim mrežama, to je nečuveno. Doduše, ne znam ni sada kako se kezi od silnih operacija koje je na licu radila”, rekao je Viktor koji ističe da ne može da prežali što njegov sin nije na vreme uvideo da gradi porodicu sa pogrešnom ženom.

“Žao mi je samo što nismo mogli na vreme Vidoju da dokažemo kakva je ona. Toliko je lepih, pametnih i vaspitanih devojaka bilo u njegovom okruženju, a on se zakačio za nju. Najgora svinja uvek pojede najbolju krušku. Tako se, nažalost, i sada dogodilo”, kaže Ristović.

Miša je zatim otkrio šta se događa s dnevnicima koje je njegov sin vodio, a koje on čuva pod ključem.

“Vidojevi dnevnici su i dalje u sefu, ali sada se nalaze u advokatskoj kancelariji. On je sve pisao na dnevnom nivou, i detaljno je opisao šta se događalo u njihovom braku. Odlučio sam da advokat čuva te spise sve dok ne odlučim da je vreme da se sve objavi i da se pokaže ko je zapravo Nikolina Pišek”, ispričao je Ristović.

Miša je otkrio da i dalje nema kontakt s unukom Unom Sofijom, koju je Vidoje dobio tokom braka sa Nikolinom.

“Unuku ne viđam, ona je uz majku. Nikolina ima veliki uticaj na nju, ja to razumem. Svakako, kad poraste, ona će dobiti nasledstvo i biće finansijski obezbeđena. Njenoj majci ne dam dinara, a unuku nikad ne bih oštetio”, poručuje Miša Grof.

Izvor: kurir.rs