Mima Karadžić progovorio o vezi sa 35 godina mlađom koleginicom: “Uživamo da provodimo vreme zajedno”

|

Glumac Milutin Mima Karadžić od početka godine uživa u ljubavi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom Stanišić.

On ju je svima predstavljao kao svoju prijateljicu, a nedavno su se zajedno ruku podruku pojavili i na Sarajevo film festivalu. Iako Karadžić do sada nije hteo da komentariše svoj ljubavni život u medijima, glumac je ipak priznao da mu je sa Natašom lepo i da uživaju u zajednički provedenom vremenu.

“Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje”, rekao je Mima i dodao da mu je javno potenciranje razlike u godinama između njih preterano.

Par se polovinom marta pojavio zajedno na snimanju emisije “Nikad nije kasno” na Košutnjaku, gde se on našao u ulozi člana žirija, ali i na premijeri predstave “Laž” u Beogradskom dramskom pozorištu.

Nataša će imati zapaženu ulogu u novoj sezoni serije “Aviondžije”, a igrala je i u “Zakopanim tajnama”, kao i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu u predstavi “Poetesa” Vide Ognjenović, gde igra glavnu ulogu, a u čijoj je klasi i završila glumu.

Izvor: kurir.rs