Milica otvorila dušu i pričala kako je osvojio Dačićev sin: “Luka nikad nije odustao od mene” (FOTO)

|

Mlada pevačica Milica Jokić postigla je veliki uspeh novom pesmom “Prva dama”, koja je na Jutjubu dostgla milion pregleda.

Milica, pored dobrog glasa, privlači pažnju javnosti i zbog ljubavne priče sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića.

Njihova ljubav traje nekoliko godina, i važe za jedan od najskladnijih mlađih parova na javnoj sceni. Ona je sada za Kurir otkrila detalje njihove ljubavne romanse.

– Luka i ja se znamo sedam, osam godina. U početku smo se družili, a kasnije je naše prijateljstvo preraslo u ljubav. Mada, Luka mi je kasnije priznao da sam mu se od samog starta svidela – kaže Milica kroz osmeh i otkriva da li ona i Dačić planiraju zajednički život:

– Još uvek ne živimo zajedno, ali provodimo dosta vremena zajedno. Možda ćemo i započeti zajednički život u nekom budućem periodu.

Jokićeva je rekla i šta joj se najviše dopada kod njenog dečka i čime ju je osvojio.

– Kod njega mi se najviše dopala iskrenost i dobrota. Mnogo je pažljiv. Osvojio me je upornošću. On nikada nije odustao od mene. Dosta smo slični, imamo slična interesovanja. Takođe, i muzika nas dosta povezuje. I sam je dosta talentovan i dosta mi pomaže, ali njegova podrška mi je najbitnija.

Na pitanje šta je to što je nervira kod Luke, ona je odgovorila:

– Stvarno se ne svađamo, i ne nervira me ništa kod njega. Ne mogu da kažem, bilo je nekada sitnih svađica, ali ne mogu ni da se setim, sve to brzo prevaziđemo. Brzo se dogovaramo oko svega, i uživamo u svakom danu.

Izvor: kurir.rs