Jovana Jeremić raskinula vezu sa bogatim dečkom: Već našla utehu u još moćnijem muškarcu (FOTO)

|

Voditeljka Jovana Jeremić raskinula je nedavno vezu s dečkom Nenadom Sankovićem, ali nije zadugo bila sama.

Kako saznaje Kurir, voditeljka je stavila tačku na odnos sa sinom čuvenog ginekologa Nikole Sankovića, ali je odmah našla novog partnera, koga ne želi da prikaže u javnosti već ga krije kao zmija noge.

– Jovana je skoro ostavila Nenada, jer to više nije bilo to. Nije mogao da je prati i da se nosi sa svim onim što njen posao nosi. Ona je bila ta koja je inicirala raskid. Svako je krenuo svojim putem, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, Jovana nije dugo samovala, pa je ubrzo našla novog udvarača. Još su na početku, ali joj u svemu odgovara i super se slažu. Posle teškog perioda zbog pretnji koje je dobijala na društvenim mrežama i stresa koji joj je sve to prouzrokovalo, novi dečko joj je pružio podršku i našao joj se pri ruci. U pitanju je dobrostojeći i zgodan muškarac. Baš ide uz Jovanu i njen temperament – ispričao je izvor.

Pozvali smo Jovanu, koja nam je rekla da ne želi da komentariše naša saznanja, ali i da ona nije žena koja vara, ali zna šta želi u svom životu.

– Ne želim da komentarišem svoj ljubavni život. Vreme će pokazati da li smo Nenad i ja jedno za drugo i da li ćemo opstati. Bitno je u svakom momentu da smo iskreni jedno prema drugom. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja zna šta želi u svom životu – poručila je Jovana.

Podsetimo, nakon razvoda od supruga Vojislava Miloševića u martu ove godine, za novog Jovaninog dečka Nenada saznalo se kada je s njim viđena i uslikana na aerodromu prilikom odlaska na zajedničko putovanje u Barselonu.

– Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam. U pitanju je dečko koji je pre svega moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a blisko prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intenzivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo – rekla je tada Jovana.

Da je Nenad bio zaista zaljubljen u Jovanu, moglo se videti i po fotografijama s festivala iz Vrnjačke Banje, gde je ona nastupala, a on ju je neprestano snimao.

– To mi je prijatelj s povlasticama. On ima sve povlastice! Srećna sam, ispunjena. Kod mene je sve uvek kvalitetno, ozbiljno, ispunjena sam u svakom smislu. On je negde moj tip frajera – ispričala je Jovana.

Izvor: kurir.rs