Milica Milša i Žarko Jokanović ignorišu poznatu glumicu: Nekad su sarađivali, sada u sukobu

|

Glumica Milica Milša se pre nekoliko dana na dodeli nagrada “Balkan Awards” pozdravila sa folk zvezdom Zoricom Brunclik i to su kamere ekipe “Paparazzo lov” zabeležile.

Kamere su takođe snimile i dolazak glumice Ive Štrljić na ovu dodelu, ali ono što je zanimljivo, pozdrav sa Milicom je izostao.

“Milica je sa suprugom Žarkom Jokanovićem bila na toj dodeli. Milica i Žarko su iskulirali Ivu, sa kojom su nekada blisko sarađivali na snimanju serije “Igra sudbine”. Oni sada nisu u dobrim odnosima jer njihova saradnja dok su snimali ovu seriju nije tada bila prekinuta u prijatnom tonu. Otad se oni međusobno ignorišu kada se sretnu i između njih je prekinuta svaka komunikacija”, ispričao je izvor upućen u njihove odnose.

Inače, Iva se nedavno vratila u “Igru sudbine” i nju gledamo u novim epizodama ove serije. S druge strane, Žarko i Milica više nisu. Jokanović je napisao scenario za oko 600 epizoda ove popularne serije, dok je Milica glumila Adu Kanački. Žarko i Milica su prekinuli saradnju sa produkcijom koja je odgovorna za snimanje novih epizoda ove serije.

Izvor: espreso.co.rs