Milica Đurđević Stamenkovski: Nisam 580.000 platila kozmetičkom salonu, već za restoranske usluge

|

Predsednica stranke Zavetnici i kandidatkinja za predsednicu Milica Đurđević Stamenkovski rekla je da su netačni navodi da je sa stranačkog računa platila 580.000 dinara kozmetičkom salonu.

Ona je u emisije „Probudi se“ rekla da je tačno da je uplaćeno 580.000 dinara, ali za restoranske usluge članova biračkog odbora.

„Kampanja koja traje protiv nas vrlo je intenzivna, što se paralelno dešava sa istraživanjima javnog mnjenja koji pokazuju da su Zavetnici jedina stranka koja samostalno ulazi u Narodnu skupštinu. Očigledno da je gospodin Šarović izašao na izbore na lokalnom nivou kako bi napao mene i stranku. Tačno je da je uplaćeno 580.000 dinara, ali za restoranske usluge, odnosno za hranu za ljude koji su uposleni u biračkim odborima“, rekla je kandidatkinja za predsednicu.

Đurđević Stamenkovski je rekla da se ta firma bavi i kozmetikom i restoranima.

“Nije u redu da se tako jedna paušalna ocena, bez ikakve fakture ili dokaznog materijalnog dokaza koji bi se tretirao kao činjenica. Dakle, radi se o restoranskim uslugama. Potrudili smo se da ih obučimo da budu spremni da sačuvaju biračko mesto. I ko govori ovakve stvari, Šarović koji je oštetio za 20.000 evra budžet Republike Srbije jer se prijavio da živi u Vranju, iako živi 500 metara od Skupštine. On je Dorćolac iz Vranja”, podvukla je ona.

Izvor: nova.rs