Milica Đurđević Stamenkovski: “Je l’ nama važnija parada od Kosova i Metohije?”

|

Milica Đurđević Stamenkovski, narodna poslanica, izjavila je u Jutarnjem programu Kurir televizije da je pitanje rešavanja krize na Kosovu i Metohiji važnije od organizovanja “Evroprajda”.

Milica smatra da prioritet očuvanje bezbednosti na Kosovu i Metohiji.

– Pogrom nad srpskim narodom traje svakog dana i svakog trenutka. Sama atmosfera u kojoj oni žive jeste “napustite Kosovo i Metohiju, za vas ovde nema mesta”. Mi moramo da shvatimo da KiM nije problem kojeg treba da se rešimo, već pitanje koje treba da rešavamo. To je nešto sveto i ne smemo da odustanemo od toga. Mi bez Kosova i Metohije nismo Srbi, nego masa. Nema te prepreke koje ne možemo da preskočimo. Insistiramo da se u skupštini razgovara o KiM – rekla je narodna poslanica i dodala:

– Nema tu čekanja, mora odmah da se razgovara, pod hitno. Je l’ nama važnija gej parada od Kosova i Metohije? Jel mi to treba da dovlačimo policiju u Beograd da čuvaju ljude koji dolaze da prov0ciraju umesto da brinemo o našem narodu, da ga čuvamo?

Je l’ nama važnije da pričamo o tome da li će neko šetati ulicama Beograda sa određenom ideologijom i parolom ili mi imamo ipak neke prioritete. Prioritet je da očuvamo bezbednost – izjavila je Milica Đurđević Stamenkovski u Jutarnjem programu.

Izvor: kurir.rs