Milena Radulović stigla na suđenje s Mikom Aleksićem: Za ruku je držao novi dečko, svi ga znate

|

Suđenje vlasniku dramskog studija “Stvar srca” Miroslavu Aleksiću nastavljeno je danas u Palati pravde, a svedočila je oštećena Milena Radulović, glumica koja je pokrenula lavinu prijava Aleksića. Ona se danas pojavila na suđenju Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu.

U sud je stigla u društvu Ognjena Jankovića, frontmena grupe Beogradski sindikat, što je ujedno njihovo prvo pojavljivanje u javnosti kao emotivnog para. Sve vreme Ognjen ju je držao za ruku.

Milena danas svedoči u slučaju učitelja glume Miroslava Aleksića kojeg je optužila za silovanje.

Na jednom od prethodnih ročišta vlasnik škole glume odbio je da odgovara na pitanja punomoćnika oštećene Milene Radulović Jugoslava Tintora.

“Neću da odgovaram na njegova pitanja, on je 72 puta davao izjave za medije o ovom slučaju i time ga iz sudnice premestio u javnost”, obrazložio je Aleksić na prethodnom ročištu. Tintor mu je na to rekao “da se zapita da li je ikada bio učitelj glume”.

Na prošlom ročištu Aleksić je izjavio da će da bojkotuje proces, odbio da postavlja pitanja jednoj od oštećenih. Šta će se dešavati na današnjem ročištu, ostaje da vidimo.

Izvor: telegraf.rs