Milena i Igor pozirali pored raskošne jelke – Detalj na njoj vredi 2-3 srpske plate: “Idemo, samo bahato u Novoj godini”

|

Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i udovica pokojnog političkog lidera Srba s Kosmeta Olivera Ivanovića, izgleda je odlučila da za praznike otputuje sa svojim izabranikom Igorem Jurićem.

Ona se fotografisala pored raskošno okićene novogodišnje jelke, a iza se vidi da je reč o hotelu jer se osim kolica za prtljag vidi i vratar na ulaznim vratima u dnu slike.

Ovog puta odlučila se za potpuno crnu kombinaciju koji su činili tesan korset, crni sako i šortsić u istoj boji. Milena je na svom Instagramu objavila dve fotografije s istog mesta – na jednoj je sama a na drugoj s partnerom Igorom Jurićem.

Praznična fotografija je ostavila utisak na njene pratioce koji su joj ostavljali komentare podrške i čestitali praznike, a jedan od njih je primetio i svetlucavi detalj na reveru sakoa – broš u obliku početnih slova brenda Koko Šanel – CC pa je napisao sledeće:

“Samo ovaj chanel broš je najmanje 2-3 prosečne plate… idemooo samo bahato u Novoj”, glasio je komentar.

Izvor: kurir.rs