Mile Kitić o Draganinom razvodu: “Ne želim da se čujem s njom, pa šta ako su se rastali” – Otkrio zbog čega nisu pričali 15 godina

|

Folk zvezda Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Mnogi sa estrade su se oglasili na ovu temu, a sada je to učinio i Mile Kitić, koji ipak smatra da Dragana ne treba da iznosi detalje, te istakao da ne želi da se čuje sa koleginicom.

“To je jedan period, to je njihov život, normalna stvar, šta, rastali se, pa se rastali! Jedino sad to, mnogo je oko toga napravljeno… Digla se bura! Šta ako su se rastali?”, započeo je Mile i dodao:

“Da se ja rastanem sa ženom, rekao bih: “Rastali smo se, ne živimo više zajedno”, šta sad… Što bi ulazili u detalje neke, ovo, ono, što iznose sad neke stvari, to mi se iskreno ne sviđa! Nisam se čuo sa Draganom, niti želim”, rekao je Kitić, piše Blic.

Inače, Dragana i Mile Kitić prestali su da govore 2009. godine, te je svako krenuo svojim putem.

“Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio”, rekao je Mile tada, dok je Dragana ispričala svoju verziju događaja, gde je izjavila da ju je Mile pitao da li bi njena “DM sat” televizija mogla da ga medijski podrži, što je ona prihvatila:

“Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg “Južnog vetra”. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču”, rekla je tada Dragana i dodala:

“Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali”, istakla je pevačica.

“Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji”, govorio je Mile svojevremeno.

A onda je Dragana objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj se vidi da se odnos Dragane i Mileta promenio, te da su rešene sve nesuglasice.

“Još jedno divno druženje”, napisala je Dragana posle nedavno održanog zajedničkog koncerta.

Izvor: blic.rs