Nole posvetio pobedu “orkestru” kojim je dirigovao, pa otkrio šta mu je smetalo na meču: “Bolje da sam bio u busu za Kumodraž”

|

Novak Đoković uspešno je prošao u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu nakon pobede nad Lorencom Musetijem iz Italije rezultatom 2:0 (7:5, 6:3) u meču koji je trajao skoro dva sata.

Tokom meča, Đoković je imao izazove s publikom od koje je dobijao zvižduke.
U jednom momentu Nole je odlučio da se našali sa navijačima, preuzimajući ulogu dirigenta. Posle meča, Đoković je objavio fotografiju na kojoj “diriguje” i na duhovit način dodatno “pecnuo” navijače, rekavši: “Ovu pobedu posvećujem orkestru”.

Srbin će danas od 14.30 igrati protiv Aleksa de Minora. Biće to još teži izazov za Đokovića, a nadamo se da će ga bar ovoga puta vreme poslužiti jer je jako sunce juče namučilo Srbina.

U jednom trenutku videli smo i da se Đoković tresao, dok je posle meča svom timu dobacio i zašto je to tako bilo. Dok je tražio čistu majicu i oblačio trenerku pred TV intervju posle meča, Đoković je pričao sa članovima svog tima. Uz Čarlija Gomeza i Marka Panikija, bili su Miljan Amanović i Nenad Zimonjić koji su dobro razumeli Novakove patnje jer ih je uporedio sa onim što često muči Beograđane.

“Bolje da sam dva sata proveo u tridesetdevetki (autobus 39. u Beogradu, prim. aut.), nego što sam ovde bio”, rekao je Nole i počeo da se smeje sa svojim timom.

Ne znamo kada se Đoković poslednji put vozio gradskim prevozom u Beogradu, pošto bi sigurno izazvao najveću gužvu ikada kada bi se tamo pojavio, ali u pitanju je “linija” koju je sigurno često koristio kada je bio dete i išao na treninge. Ide od Kumodraža do Trga Slavija.

Izvor: mondo.rs