Milan Stanković se vraća na scenu: Njoj je napisao ubitačnu baladu, usijale se mreže – “Ima ga gde emocija živi”

|

Nedelju dana nakon što je objavila album “Alpha”, Jelena Karleuša je danas objavila novi pod simboličnim nazivom “Omega”, a zbog njenog novog albuma na scenu se vratio i pevač Milan Stanković.

Naime, za Milana se pisalo da će se zamonašiti, ali se on vratio na estradu i to kao autor.

Pored osam novih na kojima je uglavnom i sama radila, tj. pisala tekstove i komponovala, našla se divna balada “Ludilo”.

Upravo je ta pesma povratak Milana na estradu, pošto je potisan kao autor muzike za baladu koja je osvojila srca publike, ako sudimo po komentarima.

“Nova – Ko ovu dramu režira”, “Najbolja sa albuma”, “Divni Milan Stanković je radio pesmu. Volim što ga još ima, tamo gde emocija živi”, jedan je od komentara.

Podsetimo, skorije su se pojavile nove slike Milana Stankovića iz jednog manastira pokraj Budve. On je svetoj službi prisustvovao obučen u potpuno običnu odeću – donji deo sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se spekulisalo da će se krajem avgusta za jedan veliki hrišćanski praznik zamonašiti, oglasili su se iz manastira “Podmaine”, gde je trebalo da uđe u iskušenički život i naglasili da se to neće dogoditi.

Izvor: kurir.rs