Milan otkrio detalje sukoba sa Prijom – Posvađali se zbog posla, umešala se i Brena: Ovo ga je jako povredilo

|

Dugo se nagađalo o razlozima svađe Milana Milošević i Aleksandre Prijović a sada je Milan rešio da o svemu iskreno i otvoreno progovori. Kako on kaže, sada je u okej odnosima sa Prijom, a do sukoba je došlo pre par godina, ali su nakon svega su izgladili odnose.

“Aleksandra i ja smo se pomirili još 2018. godine, a pre toga nismo govorili jedno četiri ili pet godina”, započeo je Milan, pa nastavio:

A to je bilo nešto privatno između nas, lepo joj je tada Brena govorila: “Aleksandra, ne može novinar da ti bude prijatelj” – ispričao je Milan u emisiji Amidži šou imitirajući Brenin glas, pa dodao da je jako ponosan na Aleksandru koja je u međuvremenu postala najveća zvezda na našim prostorima.

Milan je ranije priznao da on i Aleksandra Prijović više nikad neće imati dobar odnos kao pre te svađe.

“Svi znaju da nisam bio dobar sa Prijovićevom. Mi smo bili jako dobri, družili smo se, izlazili smo. Danas se pozdravimo kad se vidimo, nema zle krvi među nama, ali zbog posla smo se posvađali. Ta novinarska sujeta, koja mora da postoji… Nikad ne mogu da podnesem neko da novinaru informaciju da se ženi sutra, a ja sedim ceo dan sa tobom. Naljutio bih se, ne kao čovek, već kao novinar. Nisam mogao to da podnesem. Upravo se to desilo sa njom”, iskreno je rekao Milan Milošević.

Izvor: kurir.rs