Milan Milošević ima sina? Voditelju se javio 13-godišnji dečak iz Beča: Slede DNK analize – Voditelj se oglasio povodom informacije

|

Milan Milošević kako stvari stoje, izgleda ima sina. Dečak živi u Beču, ima trinaest godina, a kako piše u poruci koju je poslao Milanu, majka mu je nedavno otkrila da mu je voditelj drugi roditelj.

“Ne znam kako da počnem uopšte, a da ne misliš da se javljam iu neke koristi. MOja majka tvrdi da si ti moj otac i to mi je otkrila pre nekoliko meseci. Rođen sam 21.08.2010. godine i zovem se navodno po tebi Milan. Ništa više neću reći osim što sam pobedio sebe i javio ti se. Pozdrav, pa se javi ako budeš želeo, a ja sam majci rekao da želim DNK analizu da se uradi da budemo sigurni. Inače živim u Beču, a rođen sam u Bijeljini, odakle mi je majka, baba i deda”, piše u dečakovoj poruci voditelju.

Povodom ovih informacija oglasio se voditelj i izneo svoju stranu priče:

“Totalna budalaština. Daj Bože da je istina, pa da se ostvarim i kao otac, ali ovo je laž jer ja sam 2009 i 2010. godine živeo na Santoriniju. Ovo neko namerno radi i provocira jer često u poslednje vreme govorim kako mi je žao što se nisam ostvario u ulozi oca”, objasnio je Milan Milošević.

Izvor: kurir.rs