Miki se seli kod žene, ali oca ne zaboravlja: Uložio hiljade evra za renoviranje kuće i dvorišta u Kupinovu – Ima i nove biznis planove

|

Miki Đuričić nedavno je progovorio o pokretanju novog biznisa, u koji će biti uključen još jedan Zadrugar, a ima planove i što se tiče organske hrane, ali, kako kaže, da se sve to ne bi izjalovilo, ne otkriva puno detalja. Osim toga, deo novca zarađenpg u rijalitiju ulaže u renoviranje kuće gde ostaje da živi njegov otac.

Radovi u porodičnom domu u Kupinovu su u toku. Kako unutra, tako i u dvorištu, gde će sve biti kao novo. Iako se često spekulisalo o Mikijevom odnosu sa ocem Mirkom, da su u svađi, te da jedva da imaju neki odnos, Miki je za istakao da ništa od toga nije istina.

“Toliko nam je loš odnos da sam mu sredio dvorište, krečim kuću. Mirko je takav kakav je, svi ga gotive, mi smo dobri. Na svoju je ruku za neke stvari, ali ne bih bio ovde da smo u lošim odnosima”, rekao je Miki, a iako je otkrio da će se uskoro preseliti kod žene, o ocu neće prestati da brine.

Kada se setimo prethodnih Mikijevih učešća u rijaliti programima, iza njega su razni skandali, i pretežno manje lepe priče. Komšije u Kupinovu kažu da ga sada ne prepoznaju.

“Drugi čovek! Drago mi je što se opametio, bilo je vreme, i sam to priznaje. Sigurno da su supruga i ćerkica uticale na to, a i Mirkovo zdravlje. Nikada nije kasno da se čovek promeni”, je jedan od Mikijevih komšija.

Izvor: kurir.rs